search
top

Merken

Texas Motors is officiëel verdeler van:

 

Peugeot Scooters

Texas is officieel verdeler Peugeot Motocycles regio Mechelen en omstreken. Ontdek onze scooters 50cc, 125cc, 400cc, 2-wielers, 3-wielers, elektrisch, … kom ze ontdekken in onze showroom!

website Peugeot

Generic

GENERIC is nieuw op de Europese scooter en moto markt. Vanaf het eerste jaar wist de Oostenrijkse fabrikant, in gans Europa een marktpositie te veroveren. GENERIC staat voor een cool design en een creatief imago.

website Generic

Mash

Betrouwbaar, eenvoudig en stil. Een trendy, vintage look gecombineerd met een makkelijk karakter en dus voor alle doeleinden inzetbaar. Slechts 3 L per 100 km en ook de aanschafprijs is voor iedereen haalbaar!

website Mash

Neco

Neco biedt biedt een hip gamma met trendy kleurcombinaties en de essentie van de Italiaanse stijl. Of je nu kiest voor de vintage Abruzzi of hippe Agira, Neco staat steeds garant voor stijl- en kwaliteitsvolle scooters, 50 en 125 cc, tegen scherpe prijzen!

website Neco

Skyteam

Skyteam staat bekend om de replicamodellen van oude Honda viertaktbrommers, zoals de Honda Dax, Monkey, Gorilla en de ZB. Sinds 2008 produceert Skyteam ook ‘voor getunede’ Monkey’s. De modellen zijn verkrijgbaar met viertaktmotoren van 50 en 125 cc en recentelijk werd een elektrisch aangedreven model gelanceerd!

website Skyteam

L.M.L.

Vespa had al in 1977 de 125- en 150 cc PX-serie scooters geïntroduceerd. Deze waren bijzonder populair en werden in licentie geproduceerd door een groot aantal bedrijven, waaronder L.M.L. (India). Toen Vespa de verdeling van de LX stopzette bleef L.M.L. ze verder produceren. Ze veranderden de naam ‘PX’ in ‘Star’ en lanceerden tweetaktmotoren die aan Euro 3 norm voldoen, viertaktmotoren en sinds kort ook versies met variabele transmissie.

website L.M.L.

Daelim

Daelim produceerde eerst motorfietsen voor Honda en ontwikkelde later een eigen modellijn. Het huidige gamma bestaat uit lichte motorfietsen, scooters en motorscooters die zuinig en betrouwbaar zijn en dit met een lage aankoopprijs.

website Daelim

Razzo

Cruisen in de stad, vlot en snel naar het werk of gewoon trendy op weg. Met Razzo ervaar je de echte hedendaagse vrijheid van een scooter. Mobiel, wendbaar, stylish en budgetvriendelijk. Hun stille 4-taktmotor maakt de Razzo’s tot zuinige en milieuvriendelijke scooters. Laat je verleiden door het stijlvolle design en zachte snorren van de Razzo. Ride it … Love it!

website Razzo

Keeway

Scooters, motorfietsen, maar ook quads worden sinds 1987 door “Keeway” (China) geproduceerd. Het bedrijf heeft ca. 14.000 werknemers en produceert jaarlijks ca. 1,2 miljoen motorfietsen en scooters. Wij verdelen enkel de 50 cc scooters, bekijk de website van Keeway voor meer info.

website Keeway

T.G.B.

Deze Taiwanese motorfabrikant werd opgericht door Vespa om verschillende Vespa modellen te produceren. Op dit ogenblik zijn ze de grootste fabrikant van variabele transmissies voor scooters die ze leveren aan Peugeot, Sym, Minarelli, Piaggio (Vespa), Morine, Polaris, … Daarnaast diverse motorfietsen en scooters onder eigen naam waarvan wij de 50 cc scooters verdelen.

website T.G.B.
top